Ο ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

"Στο όνομα όλων των αγωνιζομένων, υπόσχομαι ότι θα λάβουμε μέρος σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σεβόμενοι και ακολουθώντας τους κανόνες οι οποίοι τους διέπουν, μέσα στο αληθινό πνεύμα της ευγενούς άμιλλας, για τη δόξα του αθλητισμού και την τιμή των ομάδων μας".

Σάββατο, 7 Μαΐου 2016

Κύπελλο Βριλησσίων 2016 – Ρεκόρ συμμετοχών !!!


Με μεγάλη μας χαρά θα υποδεχτούμε αύριο Κυριακή 8 Μαΐου 2016 στο Κλειστό Γήπεδο Βριλησσίων (Τέρμα Κισσάβου & Ολυμπιονικών) τους αθλητές και τις αθλήτριες στην κατηγορία Παμπαίδων – Παγκορασίδων ηλικίας 8 έως και 13 ετών καθώς τους αθλητές της Ακαδημίας από 5 έως 7 ετών.
Εχθές το βράδυ που τελείωσαν οι δηλώσεις οι συμμετοχές όλων των αθλητών και αθλητριών έφτασαν στου 168, ρεκόρ αγώνων μιας η διοργάνωση έχει τον χαρακτήρα περιφερειακοί και είναι μόνο σε ένα όπλο την Σπάθη.
Συγκεκριμένα θα παραβρίσκονται στην διοργάνωση 40 αθλητές / αθλήτριες Ακαδημίας, 78 αθλητές στην κατηγορία Παμπαίδων και 47 αθλήτριες στην κατηγορία Παγκορασίδων.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τους προπονητές των συλλόγων, τους γονείς των αθλητών/αθλητριών καθώς και τους ίδιους τους αθλητές και τις αθλήτριες για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν !!!
Ευχόμαστε από την καρδιά μας να πάνε όλα καλά και όλοι οι αθλητές/αθλήτριες να φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις και με χαμόγελα.


Σας ευχαριστούμε από καρδιάς !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: